Let's Go
Long Beach
liberty cargo
Let's Go
Let's Go
Tu decideixes
liberty cargo

Francesc Garcia i Xavier Garcia van emprendre junts aquest projecte, creant una gran marca, Liberty Cargo.
Avui és una gran família que ha obert els seus braços a nous membres per seguir creixent,
sempre seguint el rastre dels seus fundadors.

liberty cargo

Nosaltres

Liberty Cargo va néixer el 1998 a la ciutat de Barcelona de la mà de professionals que atresoraven més de quaranta anys d'experiència en el sector transitari. Ara com ara, seguim sumant professionalitat i experiència com a empresa de serveis de transport internacional independent, especialitzats en el transport marítim, aeri, així com en tot tipus d'assessorament logístic.

A Liberty Cargo creiem fermament en la millora constant a través de la col·laboració amb els nostres proveïdors i la lleialtat dels nostres clients. Tots els esforços de Liberty Cargo estan destinats a satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients. A través del nostre equip d'experts oferim i garantim solucions personalitzades per a cada un d'ells.

Liberty Cargo, gestió logística integral
des de fa + de 20 anys

Transport Marítim

Operem en els principals ports del món. Coneixem els requisits de cadascun dels mercats i gestionem tota la documentació necessària. Els nostres acords preferencials amb les principals companyies navilieres, units a les nostres marques de qualitat, ens permeten complir amb les exigències i necessitats dels nostres clients. Confiï en nosaltres per a l'estudi i planificació de les seves rutes.

Transport Aeri

D'acord amb les característiques de la càrrega, oferim la millor alternativa per al transport aeri: la gestió documental, el seguiment de l'expedició, la confirmació de l'embarqui i lliurament de la mercaderia. A més, ser agent IATA i els acords amb les principals companyies aèries ens permeten garantir un servei ràpid i segur.

Tràmits Duaners

Actuem com OEA, operador de confiança per a la duana. Per això, en compliment amb la normativa duanera apliquem mesures de rigor en el nostre sistema de gestió intern, així com, en el control dels nostres clients i proveïdors. Tots els nostres compromisos adquirits davant la duana impliquen una sèrie d'avantatges i facilitats per als nostres clients.

Projectes a Mesura

Des dels nostres inicis ens han motivat les operacions que suposen un repte en el transport. Els projectes a mesura són únics i precisen d'un equip complet, format, experimentat i molt ben coordinat. Quan això ocorre el resultat sempre és una experiència satisfactòria.

Operacions Triangulars

L'èxit d'aquesta mena d'operacions, radica en la bona gestió i en la discreció de tots els implicats. Per això el coneixement en les àrees comercials del comerç internacional, acompanyat d'una gestió documental eficaç, són vitals per a aconseguir la màxima rendibilitat i l'èxit en l'operació.

Assessoria logística: Desenvolupament Nous Mercats

Oferim el coneixement i l'experiència per a realitzar un projecte a mesura per a aquelles companyies que vulguin obrir-se al mercat exterior. L'objectiu és que l'empresa se centri en desenvolupar les seves activitats aprofitant les nostres àmplies xarxes internacionals, fins a arribar a convertir-nos en un associat imprescindible, la seva força comercial a l'estranger.

Logística i Magatzem

El règim especial de magatzems i el dipòsit duaner són unes altres de les àrees en les quals ens considerem especialistes i que poden aportar avantatges competitius als nostres clients. Un servei complementari al transport, que comença amb la descàrrega i pot abastar des de la classificació de la mercaderia fins a l'etiquetatge de productes i la més àmplia gamma de serveis que el client pugui necessitar.

Distribució de
Serveis

Cada projecte és un repte per a nosaltres. Ens motiven tant els nous sectors com el desenvolupament de la nostra experiència en les principals indústries en les quals ja treballem.

  • Alimentació

  • Química / Farmacéutica

  • Paperera

  • Béns Industrials

  • Alta Tecnologia

  • Tèxtil

  • Altres Industries

Descobreixi el nostre perfil i les principals rutes de transport de Liberty Cargo, i no dubti a proposar-nos nous projectes i desafiar-nos amb nous reptes.

Seguretat i
Garanties

FIATA - Afiliació

La Federació Internacional d’Associacions de Transitaris és una organització no governamental a la qual estan afiliades al voltant de 40.000 empreses de transport internacional i logística. La FIATA representa, promou i protegeix els interessos de la indústria, participant com a consellers i experts en reunions internacionals relacionades amb el transport. A més, ofereix formació, i millora la qualitat dels serveis oferts pels agents de càrrega, desenvolupant i promovent documents uniformes i regulant relacions de transport i serveis.
liberty cargo
fiata

IATA - Afiliació

L’Associació de Transport Aeri Internacional és l’organització mundial que aglutina les companyies de línies aèries regulars. Actua com a instrument per a la cooperació entre línies aèries, promovent la seguretat, fiabilitat, confiança i economia en el transport aeri, en benefici dels consumidors de tot el món. Liberty Cargo és Agent de Càrrega Aèria IATA autoritzat per actuar en nom de les línies aèries adscrites a aquesta associació i per fer operacions creuades entre elles.
liberty cargo
iata

ATEIA - Afiliació

L’Associació de Transitaris és una organització professional constituïda per la lliure associació d’empresaris dels sectors del transport, la logística i la duana establerts legalment en el territori. Els principals objectius de l’associació són representar, gestionar, defensar i fomentar els interessos economicosocials i professionals comuns dels seus membres, especialment en relació amb l’Administració, amb les institucions públiques i amb les organitzacions de treballadors. De la mateixa manera, també és el seu objectiu cooperar amb els organismes internacionals relacionats amb l’activitat, mitjançant la corresponent adhesió i col·laboració que es determini en cada cas.
liberty cargo
ateia

WCA - Aliança

WCA és la xarxa més gran del món d’agents de càrrega independents i compta amb més de sis mil oficines repartides en més d'un centenar de països del món. WCA es va fundar l’any 1998, i des de llavors s’ha convertit en la primera xarxa mundial que opera en benefici de totes les empreses transitàries que formen part de la seva xarxa. Des de l’any 2007 Liberty Cargo és membre de WCA Inter Global i de WCA China Global (Id. 59.574). Per nosaltres és un honor formar part d’aquesta gran família, perquè WCA representa la innovació en forwarding a escala mundial.
liberty cargo
wca

GSFN - Aliança

Network 360 és una xarxa alternativa i complementària a WCA que eixampla encara més el nostre ventall d’agents a tot el món. Es caracteritza per comptar amb agents especialitzats ubicats en llocs singulars de tot el planeta. Tot i estar formada per un nombre més reduït de membres que l’anterior, compta amb el prestigi i les garanties pròpies d’una gran xarxa.
liberty cargo
nw

AEO - Certificat

Acreditació concedida per la Unió Europea a aquells operadors que voluntàriament compleixen una sèrie d’estrictes requisits de seguretat i compliment normatiu duaner, i que treballen en col·laboració estreta amb les autoritats duaneres per garantir la seguretat de la cadena internacional de subministrament. El concepte d’Operador Econòmic Autoritzat va ser establert per la UE d’acord amb les normatives reconegudes internacionalment i amb base jurídica a partir de l’any 2008 en el Codi Duaner Comunitari.
liberty cargo
aeo

ISO 9001 - Certificat

Liberty Cargo, de la mà de DNV GL Business Assurance, ha obtingut la certificació en la norma ISO 9001. Aquesta norma es pot aplicar a qualsevol sector industrial o de serveis i ha estat creada per l’Organització Internacional de Normalització (ISO) amb l’objectiu d’establir requisits internacionals per als sistemes de gestió de la qualitat. A més del prestigi que ofereix estar acollit a l’ISO 9001, el compliment d’aquesta norma és una garantia de qualitat afegida als nostres serveis.
liberty cargo
iso

ENPB - Certificat

Certificat atorgat pel Port de Barcelona amb el qual Liberty Cargo adquireix uns compromisos que fan referència a la fiabilitat en les operacions en el procés d’exportació i importació, la transparència en la informació i la integritat en la manipulació de la mercaderia.
liberty cargo
enpb

GDP - Certificació de bones pràctiques de distribució (GDP)

La certificació de bones pràctiques de distribució (GDP) per a productes farmacèutics mostra la seva dedicació a les bones pràctiques de distribució i a la qualitat en tots els aspectes del seu servei. El manteniment de la seguretat i la qualitat del producte durant la seva distribució té una importància màxima en la indústria farmacèutica.
liberty cargo
axa

Credito y Caución - Cobertura

Crédito y Caución ens ofereix protecció en tot tipus de transaccions monetàries en l’àmbit internacional. Aquesta asseguradora de prestigi ben merescut garanteix el cobrament parcial de les prestacions fetes als nostres clients, beneficia el desenvolupament de la nostra activitat comercial i minimitza el risc que suposa fer front a possibles eventualitats en els pagaments i els cobraments, i assegura una major solvència.
liberty cargo
ccc

AXA - Cobertura

Liberty Cargo confia la seva assegurança de responsabilitat civil en l'acreditada AXA, una de les companyies amb més especialització en el sector de les assegurances de transport. Tant aquesta especialització com la nostra experiència contrastada després de tants anys treballant amb ells la manté avui mereixedora de la nostra confiança.
liberty cargo
axa

Xarxa Liberty Cargo

La vocació de servei i una situació geogràfica privilegiada són els factors clau que ens converteixen en una de les empreses transitàries líders en l’arc del Mediterrani. Aquests dos factors es reforcen a més amb un tercer: el fet de ser membres de la World Cargo Alliance, la la xarxa internacional més extensa de transitaris independents.

Aquest fet ens manté en contacte permanent amb més de 9.000 agències de forwarding de més d’un centenar de països diferents. Aquesta i altres aliances estratègiques amb les més prestigioses navilieres i línies aèries ens permeten d'oferir tota mena de solucions des de qualsevol indret del món.

Contenidors
Transport Marítim

Conegui les característiques dels principals contenidors per a transport marítim.

Veure Contenidors
Contenidors
Transport Aeri

Conegui les característiques dels principals contenidors per a transport aeri.

Veure Contenidors